Temat pochodzi z kategorii Internetowe. |
Guild Wars
|
| XSero |
Wysłany: 20-05-2009, 20:56 |
|
Długo przed pojawieniem się ludzi, świat Tyrii zamieszkiwała sprowadzona przez bogów rasa węży.
Nie były to jednak zwykłe gady, lecz istoty poruszające się w pozycji wyprostowanej, posiadające własny język i bogatą kulturę. Ich misją było zachowanie na ziemi pokoju. Jednak ludzkość, charakteryzująca się nieograniczonym dążeniem do ekspansji, wkrótce zaczęła przejawiać ambicje do samodzielnego władania światem.
Starożytne węże, utraciwszy wpływ na losy Tyrii, usunęły się z oczu ludzkości, odeszły w zapomnienie i stały się jedynie mitem...
Co sądzicie o grze?
|
|
|
| Antharas |
Wysłany: 10-06-2009, 16:07 |
|
A czy to nie powinno być w dziale MOORPG?
|
|
|
| malinaKING |
Wysłany: 10-06-2009, 21:58 |
|
Gra jest bardzo fajna(ładna grafika,szybkie łączenie z serwerami etc.) i co najważniejsze- nie potrzebuje abonamentu
|
|
|
| megaton |
Wysłany: 10-06-2009, 22:05 |
|
Guild Wars rzeczywiscie powala grafika i to nawet WoW'a, ale przeciez to nie rzecz kluczowa, ktora oczekujemy od gry multiplayer. Ja za najwiekszy mankament uwazam brak mozliwosci interakcji z innymi graczami.
|
|
|
| Antharas |
Wysłany: 12-06-2009, 19:07 |
|
Owszem, w obszarach do eksploracji niemożliwe jest spotkanie gracza z nie swojej drużyny ale zapobiega to sytuacją jak ktoś zabiera "stworka" innemu. Mam tą grę, kiedyś grałem, a teraz dzięki temu tematowi znowu wróciłem do tej gry :) Już 8 poziom^^
|
|
|
| Vorian |
Wysłany: 13-07-2010, 12:11 |
|
Na mnie osobiście gra robi ogromne wrażenie! W to mogę grać!
|
|
|
|
Aby dodać swój wpis należy się zalogować na swoje konto!
|
|